Direktlänk till inlägg 15 november 2012

Fin parfym ska man inte slösa med

Av kimsdogblogg - 15 november 2012 08:27

 I går, medan matte tvättade bilden, passade jag på att parfymera mig. Jag hittade en hög med bajs (människorbajs påstår matte), som jag rullade mig noga i. Sen doftade jag alldeles ljuvligt.

   

Matte stod länge och nosade i luften, vidare under sina stövlar, sedan på sina byxor och händer; men hon fattade inte att det var jag som vällukten kom ifrån. Inte förr än hon skulle klia mig bakom öronen reagerade hon, men inte som jag väntat mig. Hon uppskattade inte alls att jag hade parfymerad mig i polisongerna, som jag trodde. Och det fast hon själv brukar spruta vällukt bakom öronen. Hon till och med rynkade på näsan och utstötte några konstiga äcklade ljud.


Matte brukar säga, att man inte ska schamponera hundar i onödan, eftersom det tvättar bort det naturliga hårfettet och gör pälsen mer mottaglig för smuts. Men hon verkar inte stå för den åsikten. Hon beordrade mig att bums hoppa i badkaret, vilket jag vägrade. Då lyfte hon upp mig och nästan slängde ner mig – mest på grund av att jag kastade mig runt i famnen på henne för att undslippa ett öde värre än döden. Sen klädde hon av sig i bara trosorna och hällde äckligt dam-luktande schampo i min fina päls.


   

Två gånger fick jag utstå den behandlingen. Sedan sköljde hon min päls i det oändliga. Och skrattade dessutom åt mig och påstod att jag såg så löjligt tunn och klen ut, när jag var blöt. Mycket får man stå ut med!


Nu går jag i kring och luktar som en bordell. Man får ju skämmas, tänk om jag möter något snyggt. Hon kommer ju att tro att jag just har klivit ut ur garderoben. Suck!

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

15 november 2012 23:50

Men, stackare! Så där kan du ju inte gå omkring! (Saknas bara en rosa fjäderboa hehe) Hoppas du hittar rätt på det där stället imorgon och att det finns lite parfym kvar... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

 
Gibbson

Gibbson

17 november 2012 22:57

Min matte skrattade när hon läste det här.. Min lillebror rullar i en massa saker, han har rullat sig i människobajs och även i grävlingsavföring.. Det tyckte till och med jag luktade illa. Jag rullar mig inte så jättemycket i enligt matte äckliga saker, hon är ganska glad för det, men ibland kan man ju inte låta bli. Min matte har också svårt att hålla sig för skratt när jag står i duschen.. elakt.

http://joshameegibbs.wordpress.com

 
Ingen bild

Tilda

18 november 2012 09:51

Åh min lillebror vad söt han är!

 
Ingen bild

Nyx

22 november 2012 21:01

Min matte skrattade högt när hon läste det och sa till mig att jag är exakt likadan! Förstår inte ett dugg vad hon menar! Men kanske inte är så konstigt ändå för vi är faktiskt bröder, fast vi har olika mammor ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av kimsdogblogg - 1 september 2015 11:06

Sommaren har bjudit på massor av sol och bad. Fram för allt gillar jag det senare. Två trevliga tonårstjejer har lekt med mig. Inte alls så dumt faktiskt.   Jag låter bilderna berätta.             ...

Av kimsdogblogg - 28 augusti 2015 08:20

  Matte och jag har haft semester från bloggen, men nu ska vi väl börja så sakta igen.       Jag har som vanligt försökt hålla mig i form med simning samt smidighet- kondition och styrketräning och är nu i en lysande form.     Det ä...

Av kimsdogblogg - 25 juli 2015 07:58


Jag är mest ute nu undersommaren, så det finns inte så mycket tid att blogga.     Just nu är Simson här och hälsar på. ...

Av kimsdogblogg - 6 juli 2015 09:40

Vid mitt senaste besök på fastlandet hälsade vi på hos Simson.     Här ser ni hur han transporterar sig.     Lyxigt eller hur. Vi andra får minsann gå på egna ben. ...

Av kimsdogblogg - 18 juni 2015 08:15


Matte är en sån där, som gillar hästar. Egentligen vill jag ju vara den ende, men man kan inte få allt och jag är anpassningsbar. Så då får jag väl också gilla hästar. Jag brukar strosa runt i stallet, när hon borstar på dem. Ibland går jag in bland ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se