Alla inlägg den 16 juni 2014

Av kimsdogblogg - 16 juni 2014 10:58


I lördags började trädgårdsveckan här på Gotland. Husse och matte tycker sånt är kul och då får jag följa med, vare sig jag tycker om det eller inte. Som tur är, så tycker jag oftast det är kul.


 

Det började i Botan (Botaniska trädgården i Visby), där det hölls tal. Det är ju egentligen mördande tråkigt, men nu råkade vi hamna bredvid en söt liten dam med krulligt hår, så då var det genast mycket roligare. Hon var lite rädd för stora burdusa hundar, så jag gjorde mitt bästa för att vara snäll, försiktig och timid. Kolla själva hur jag gjorde mig till för hennes skuld.

 

    

   

Hon föll för min oslagbara charm och vi hade mysigt den stund människorna stod och lyssnade på talet.



 

Sen gick vi runt i olika trädgården i innerstan och trots att det inte var speciellt roligt med alla rosor och fikonträd, så var det flera människor som brydde sig om lilla jag. Vissa människor vet precis vad en hund behöver, som till exempel att blir klappad på magen. Det uppskattar jag skarpt.

 


Det fanns även en katt där, men den lyckades jag inte charma, den var iskall och hård - som gjuten i sten.


 

Tyvärr fick jag inte följa med in på restaurangen, när husse och matte blev hungriga, jag fick sitta i bilen hungrig och uttråkad. Snacka om orättvisa! Hundombudsmannen hallåååå!

Ovido - Quiz & Flashcards